От х:

Днес в x:

Гришо готви тайнствен ритуал за Игрите

Тенисист номер 1 на България Григор Димитров обмисля нов, тайнствен ритуал за Олимпиадата. Хасковлията ни се слави със суеверието си и дори е признавал, че може би от всички свои колеги, има най-много фобии. Понякога не настъпва линиите, когато върви по корта, или пък не дава на никой да му пипа ракетата преди мач, предаде Стандарт нюз.

Друг път повтаря всичко, което е правил в предишния ден - дори се къпе под един и същ душ. "Този път ще направя нещо различно, а и дрехите ми в куфара са сгънати по специален начин", с усмивка каза Гришо, който заедно със семейството си вече потегли към Лондон.

Баща му Димитър и майка му Мария ще го подкрепят от трибуните. "Върнах се за няколко часа в България, но успях да стигна до Хасково и да се видя с роднини и близки. Знаете, че влязох последен, но страшно исках да играя там. Надявам се да е по-различно от "Уимбълдън", да няма вируси и други проблеми. Досега мачовете ми бяха на клей, но имам време да се подготвя за настилката, която харесвам. Няма да има лесен мач. Няма как да се измъкнеш с лесен кръг. Всички там са топиграчи. Всеки участник на Олимпиадата си има своя цел. Аз също смятам, че имам добри шансове и защо да не спечеля и медал?", сподели още Димитров.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини