От х:

Днес в x:

Джон Траволта отива на съд

Холивудският актьор Джон Траволта отново е обвинен в сексуално посегателство. Този път се е оплакал служител в круизна компания. Това е поредният иск срещу звездата, след като подобни обвинения срещу него отправиха и няколко масажисти, съобщава Си Ен Ен.

Ищецът Фабиан Занзи сподели по-рано пред чилийска телевизия, че по време на пътешествие в Карибско море през 2009 Траволта му е предлагал 12 хиляди долара за секс.

Според официалния иск, заведен в съда на Лос Анджелис, Занзи е бил назначен за личен стюард на актьора по време на плаването. Една вечер, когато занесъл храната в каютата на звездата от „Брилянтин”, последният се оплакал от болка в шията и го помолил за масаж, след което напълно се съблякъл. Ищецът твърди, че филмовата звезда се опитала да го накара да правят секс и се е държал доста грубо. Стюардът е изпитал болка, шок, страх и объркване от неприятния инцидент.

Стюардът се опитал да напусне каютата, но актьорът здраво и болно го хванал за ръката, като не му позволявал да си тръгне. След като успял да се отскубне Траволта му предложил 12 хиляди долара, за да запази в тайна случилото се. Все пак Занзи разказал за злощастното събитие на командира на кораба.

Адвокатът на Траволта Мартин Сингър отново заяви, че обвиненията към неговия клиент са пълна измислица.

"Това е още един абсурден иск, съдържащ неверни обвинения. Очевидно, Занзи и неговите адвокати се стремят към своите 15 минути слава", коментира той.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини