От х:

Днес в x:

Търсят хасковлии за работа на морето

Продавачи на пици, готвачи и сервитьори за сезонна работа в Китен са сред свободните места, обявени този седмица от бюрото по труда в Хасково. За морето се търсят още работник на грил, също в Китен, 3 масажисти, 2 рехабилитатори, 2 кинезитерапевти, маникюристка, педикюристка и фризьор за Златни пясъци, които да владеят английски или немски.

Зъ първи път от много време свободните позиции на трудовата борса в Хасково прехвърлиха 100. Обявените места са 101. И тази седмица най-много - 15, са те за работници в консервното производство и за сервитьори.

Работните места за висшисти: 2 eлектроинженери, технолог текстил, помощник-моделиер специалист ключови клиенти, администратор в хотел. Висше или средно образование е изискването за: специалист контрол приходи, организатор работа с клиенти, технически ръководител с 3-годишен стаж в строителството и механик за поддръжка на металообработващи машини.

Със средно и професионален опит на трудовата борса в Хасково търсят: 5 електротехници или електромонтьори, електротехник поддръжка на металорежещи машини. За монтажник на ел.елементи се изисква 3-годишен стаж. Средно образование е условието и за двете свободни позиции за мебелисти, двама сладкари, комплектовач, шлосер-електрозаварчик, шлосер, 3 дограмаджии с опит в бранша, 5 дистрибутори на козметика, 10 сервитьор/ки, барман/сервитьор, помощник-готвач с професионален опит, 2 майстори-сладкари, още 1 готвач, но със средно професионално образование, стаж по професията за помощник-готвач на половин щат, 4 работници в строителство и 1 общ работник, готвачка с 3-годишен опит, сервитьор/ка, 4 шофьори международен транспорт също с опит и др.

Средно или основно образование е необходимо за позиците на двама правоспособни кранисти, дърводелец, фрезист на универсална фреза, помощник-готвач, машинен оператор с професионален опит, 7 шивач/ки също с опит, 2 патрули в служби за сигурност (с курс за огнестрелно оръжие) и работник автомивка.

Основно образование се изисква за 2 миячки на съдове, 15 манипуланти в консервно производство и манипулант в хладилен склад.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини