От х:

Днес в x:

Закъсал шивач нападнат с търнокоп и брадва

Къщата на шивача на ул. Граничар, пред която е бил злополучния Мерцедес

Собственик на фалирала вече шивашка фирма в Хасково е бил обект на атака тази сутрин около 2 часа. На прицел е било неговото возило, новичък Мерцедес СDI 320. Неизвестно лице атакувало скъпото возило с търнокоп. Два пъти забило кирката в предния капак на возилото, а при третия удар, копачът се заклещил в двигателя и останал там. Същевременно колата е била ударена няколко пъти с брадва по страничните врати и стъкла.

Автомобилът днес го нямаше на адреса си -ул Граничар 21. Съпругата на потърпевшия обясни, че той излязъл още сутринта с мерцедеса, вероятно за да го закара на ремонт. Собственикът на колата е 39 годишният Нергин, занимавал се със шивашки бизнес.

Китната еднофамилна триетажна кооперация има гараж с дистанционно отваряща се врата, но кой знае защо Мерцедесът е нощувал отвън, пред сградата. През нощта семейството на Нергин чуло страхотен шум. Погледнали през прозореца и видели какво става с колата им. Извършителите обаче незабавно избягали. Никой от сградата обаче не е сигурен, колко точно са били нападателите.

Фамилията е нямала душмани. За това потвърдиха и съседите, които квалифицираха Нергин като много “харно момче“. Имал шивашка фирма, но заради кризата я затворил. С никой обаче не е имал пререкания, не знаят някой да му има зъб.

Полицията работи по установяването и залавянето на извършителите.

Г.Христов

Мерцедес CDI 320л Да забиеш в подобна кола кирка е дива селяния
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини