От х:

Днес в x:

Застреляха от упор мъж в София

53-годишен мъж е загинал след прострелване. Открит е  до личния му автомобил, паркиран пред дома му в столичния район "Витоша".

Сигнал за стрелба и ранен е получен около 13.40 часа в столичната полиция. Към мястото е изпратен екип от Шесто РУП и СДВР. Установено е, че простреляният е 53-годишният В.Л. от столицата, който живеел наблизо.

 
Васил Лазаров е вече известен на органите на реда за използване на фалшиви документи. Криминалистите продължават огледа на място.

По първоначална информация на Блиц Лазов е убит от упор с огнестрелно оръжие и е издъхнал на място. За последните две седмици това е третият разстрел в София - след тези на Кирил Кирилов и Йордан Динов, припомня news.bg

Повече от час след стрелбата трупът все още е на улицата. Деца от квартала са станали свидетели на разстрела. Те са чули два изстрела. При първия изстрел Лазов все още е бил жив, защото децата са го видели как се опитва да се изправи. След това последвал втори изстрел. Децата са видели голяма дупка в главата на простреляния и пръснатия на улицата му мозък.

На местопрестъплението са пристигнали и шефът на СДВР Валери Йорданов и заместник-градският прокурор на София Роман Василев.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини