От х:

Днес в x:

Калина сама си барнала дипломата – менте!

Калина Илиева вече е санкционирана от полицията и е длъжна да се явява на подписка.

Безсрамната бившата изпълнителна директорка на Държавен фонд „Земеделие“ вече е с наложена мярка за неотклонение „подписка“ пред столичната полиция.

Наглата бивша държавна служителка е обвинена от Районната прокуратура в София за това, че пред министерството на образованието е скопосала сама фалшивата чуждестранна диплома, с която спечели възможността да заеме престижната позиция.

Пред Министерство на образованието чевръстата Калинка е показала още четири документа – менте, за които обаче още не е установено чие дело са.

От Германия вече е получен отговор  на официалното съдебно запитване. Илиева се е записала да следва във Висшия институт по техника и икономика в столицата на западната държава, но амбициозната Калинка не е сметнала за нужно поне веднъж да посети някоя лекция.

Калина Илиева беше позорно отстранена от отговорния пост в ДФ „Земеделие“.

Властите  първи се усъмниха в ценза на госпожата и истината излезе на яве.

Почтеността на Калина провокира сериозни въпроси, тъй като вместо да излезе в полагаемия отпуск за предстоящото си майчинство, Илиева използвала медицинско за неизвестно, но много сериозно гинекологично заболяване.

Ситуацията стана още по абсурдна, след като бащата на Калина се обади потресен на медиите, че милата му дъщеря никак не е болна, а просто „много бременна”.

Грозните коментари продължиха толкова дълго, че щом се появи съмнение в истинността на нечия диплома, ситуацията мигом се свързва с името на Калина Илиева.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини