От х:

Днес в x:

Батето оставил имот за 3 милиона евро

Иван Славков, който почина през май миналата година е оставил на вдовицата си Валя 3-етажна къща за 3 млн. евро.

Още, когато усетил, че здавословното му състояние се влошава и няма да бъде още дълго време на този свят, Батето побързал да уреди наследството си. Някогашният зет на Тодор Живков завещал на третата си съпруга къщата на ул.“Хан Омуртаг“, която била перлата в имота му.

Палатът на покойния плейбой е в непосредствена близост до къщата на депутата Христо Бисеров. Според оценка на брокери луксозната постройка струва цяло състояние, а цената й ще се вдига още в следващите години.

Запознати твърдят, че откакто е вдовица, Валя Славкова не само не е прахосала състоянието на Батето, но и го е увеличила. Предприемчивата бизнес дама вложила част от наследените средства в супермодерна техника в медицинския си център по неврология и в подобрения по фризьорския й салон в столицата. Инвестицията й се върнала бързо и сега вече заработвала солидни печалби.

Татовият зет поискал ръката на изгората си от нейната майка Мария. Възрастната госпожа не мислила дълго и дала благословията си.

Батето години наред бе обвиняван, че едва ли е откраднал жената на Ники Сотиров. самият Славков обаче приживе категорично отричаше подобно развитие на събитията. Сред недвижимото имущество, което Славков завещал на Валя, фигурирал и огромен парцел от 14 декара край Ахтопол, както и 3 декара земя в курортното селище Лозенец.

Батето имал и двуетажна къща в софийското село Бистрица, но тя отдавна била продадена. Там дял имала и майката на Славков Екатерина. Имотът бил купен и изтъргуван повторно от скулптора Ставри Калинов.

radar.bg

Източник: radar.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини