От х:

Днес в x:

Юлияна Плевнелиева е най-богата ни първа дама, която сме имали до момента

Първата ни дама се превърна в най-богатата ни съпруга на президент на България, след като Росен Плевнелиев встъпи на власт и прехвърли голяма част от фирмите на жена си. На имотното й състояние могат само да завидят досегашните президентски съпруги Желева, Стоянова и Първанова.

Юлияна Плевнелиева е горд притежател на 7 къщи и 12 млн. в сметките си.

Според декларацията, която семейството е подало до Сметната палата, Плевнелиеви са притежатели на две къщи в София, по една в Разлог, Созопол и Гърция. Красивата им къща в Гърция се намира на остров Аломини на входа на Атон. Цените на сградите там поддържат добрата цена от 1300 евро на квадрат.

В момента семейството живее в луксозна къща в „Резиденшъл парк“ до Околовръстното шосе. Стават нейни собственици през 2010 година. Разполагат и с вили, които се намират в Черноморец, Баня и Халкидики.

Въпреки имотното си състояние г-жа Плевнелиева не иска да парадира с това. Дори не иска да бъде на показ и предпочита да е в сянка от политическите събития. За тези нейни виждания и решения я похвали дори Мирела Иванова в предаването си по радио „Дойче веле“. Иванова поздрави първата дама с нейния „не-български“ манталитет и за това, че предпочита да отглежда трите си деца и да е добра в работата си, вместо да се изтъква с шикозни рокли и да парадира със състоянието си.

Дали това не е първата съпруга на президент на България, която наистина е жена от народа и е една горда българска майка?

Източник: razkritia.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини