От х:

Днес в x:

Кино и шамар белязаха 41-ят Фашинг на Езиковата

Тазгодишният Фашинг бе повече от цветен

41-ят Фашинг на хасковската езикова гимназия влезе в киното. Буквално. Юбилейното костюмно дефиле на възпитаниците на елитната гимназия мина като кинофестивал. Учениците се бяха маскирали като герои от популярни филми. Не че по-голямата част от зяпачите разбраха за кои филми става въпрос, но всички заключиха, че са хубави, след като и актьорите са хубави.

Спайдърмен, Жената котка, Здрач и един куп тинейджърски ленти бяха забелязани по централните хасковски улици. Пъстрото шествие бе водено от 11-токласниците Стела Стефанова и Сюнер Емин, които тази година бяха принц и принцеса на бала. Те задаваха правилата.

За младите актьори правилото бе да са оригинални. За младите актриси-да бъдат секси дори и с риск да се преохладят. Поотраснали принцеси явно си бяха поставили за цел да докажат максимата че зад всяка красива жена има по един мъж, който и гледа......гърба.

Партито продължи в салона на училището където специални гости бяха рапърите Биг ша известен още като Мишо Шамара и Конса. Явно подкарани от този шамар, Езиковата предсрочно потегли от сборното си място пред театъра и с 200 км/час се насочи към училището си.

Хип-хоп партито можеше да започне.

Г.Христов

Страшно и хубаво. Или страшно хубаво
Що е то?

Фашингът се радваше на масовост

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини