От х:

Днес в x:

Конкурс търси пролетни рисунки и фотографии

Конкурси за фотография и рисунка под наслов „Земята през пролетта“ обявява школата по астрономия към Младежкия център. Във фотографската надпревара ще раздават награди в три възрастови групи- от 7 до 9 клас, от 10 до 11 клас, и за победителите над 19 години. Участниците могат да изпращат до три снимки.

На конкурсните творби трябва да бъдат запечатани настъпването на пролетта и промяната, която настъпва по земята и небето.

Копираните фотографии трябва да бъдат с размер 15/21 см и да са придружени с текст, който съдържа заглавие на снимката, име на автора, организацията, училището или клуба, както и координати за обратна връзка.

Кадрите ще бъдат представени на изложба “Земята през пролетта”, която ще бъде открита на 20 март.

Журито ще бъде съставено от фотографи и астрономи. На победителите ще бъдат връчени атрактивни награди.

В конкурса за рисунка могат да се включат деца от 1 до 6 клас. Творбите трябва да разкрият красотата на настъпващата пролет по земята и небето. Всеки малък художник може да участва с до три творби.

Минималният размер на рисунките трябва да бъде А4 (210 мм х 297мм), а максималният –А3 (297 мм х 420 мм).

Участниците могат да използват свободно избрана техника и материали - акварел, графика, колаж; водни бои, темперни бои, молив, флумастер, пастели.

На гърба на всяка рисунка трябва да са написани заглавието на творбата, име и фамилия на автора, възраст и клас, училище, точен адрес , телефон.

Фотографиите и рисунките могат да се изпращат до 15 март. Адресът е : 6300, Хасково, бул. ”България” 41, ОП “Младежки център”, За конкурса “Земята през пролетта”

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини