От х:

Днес в x:

За Нова година: Шефът на хирургията на Тасос, Мис Хасково-във вила

Мис Хасково ще празнува във вила край Хасково

Депутатът Фани Христова ще посрещне 2012 година вкъщи със съпруга си, своята майка и свекърва си. С тях ще бъде и едно от децата й. На 31 декември тя ще върже готварската престилка и ще приготви пълнена пуйка и баница с късмети.

С пуйка ще се облажи и шефът на хасковската полиция Петьо Петров. Ще я приготви лично по специална рецепта. В 12.00 часа полицай номер №1 в региона ще гърми...шампанско. На пищната трапеза компания ще му правят роднини и приятели.

Общинският съветник и крупен бизнесмен Делян Делчев ще избяга за три дни от Хасково. Той е ангажирал цял хотел в Пампорово. Според предварителния сценарий празникът ще завърши като в приказка - „три дни яли, пили и се веселили“. В зимния курорт Делян Делчев ще отведе свои бизнес партньори и приятели от Русия, Словакия и Германия.

Началникът на хирургичното отделение в болницата Живко Атанасов ще изпрати старата година под небето на остров Тасос. Докторът ще пътува до Егейско море със свои приятели. Ще отседнат в 4-звезден хотел и освен край масите ще се поглезят и със спа процедури.

Шефът на болницата д-р Славчо Близнаков ще отпраши за Боровец. Той ще вдига наздравици със свои роднини и верни другари.

Заместник-кметицата Нели Станева ще избяга от светската суетня и ще остане вкъщи със семейството си. За празничното меню дясната дъка на кмета Георги Иванов е избрала птиче месо.

Бившият лидер на ДПС и кмет на Минерални бани Мюмюн Искендер също ще загърби шумните купони и ще посрещне 2012 година в центъра на село Сърница. На мегдана той ще бъде заедно със съпругата си.

За новогодишната нощ директорът на театъра Боил Банов е избрал тихия уют на дома си. Той ще бъде само с половинката си Николета Малчева и дъщеря си Боила. Празничното им меню ще включва капама с няколко вида меса, които шефът и актрисата всяка година заедно приготвят.

„Мис Хасково 2011“ Джулия Теодорова ще купонясва във вила край Хасково. Коронованата хубавица ще се забавлява далеч от хорските очи заедно с 25 свои приятели. Напитките и вечерята те още не са уточнили. Сигурно е, че празничното насторение на тайфата ще бъде в изобилие.

Христина Котларска

Делян Делчев ще замезва в Пампорово
Боил Банов ще приготви капама
Нели Станева ще остане вкъщи
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини