От х:

Днес в x:

"Здрач: Зазоряване. Част 1" с премиера в Ел Ей

Робърт Патинсън, Кристен Стюарт и Тейлър Лаутнър присъстваха на премиерата на предпоследния филм от поредицата "Здрач" в Лос Анджелис.

Мнозина от събралите се почитатели чакали с дни, за да зърнат звездите от вампирската сага, а големи тълпи от фенове се очаква да присъстват и на премиерата на лентата в Лондон утре. Трите звезди преминаха по черен килим до Нокиа Тиътър в Лос Анджелис снощи, за да представят четвъртата част от поредицата "Здрач: Зазоряване. Част 1".

Стюарт, която играе ролята на Бела Суон, се появи с дълга лилаво-черна рокля с презрамки и голяма цепка по бедрото, а Робърт Патинсън, който е неин партньор и в истинския живот, носеше сив костюм. Стюарт, Патинсън и Лаутнър позираха пред фотографи и раздадоха автографи на почитателите си.

Патинсън, който играе ролята на вампира Едуард Кълън, и Лаутнър се очаква да присъстват на премиерата във Великобритания утре. Филмовите критици предричат рекордни продажби на билети за последните две части на сагата, адаптирани по романите на Стефани Майър. "Здрач: Зазоряване. Част 2" ще излезе през ноември догодина.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини