От х:

Днес в x:

Веселина и Димитър спечелиха Гъмзата за ЧРД на „Emotion“

Хасковските феи на любовта - Таня Вълкова и Криси Кънчева (отляво надясно ) празнуват 5-тия рожден ден на агенция „Emotion“ днес

Веселина и Димитър от Харманли са късметлийската двойка, която спечели голямата награда на сватбена агенция „Emotion“, която днес празнува своя 5-ти рожден ден. На сватбения си купон влюбените и техните гости ще се забавляват на двучасовото музикално шоу на неповторимия тромпетист Йордан Йончев – Гъмзата.

Изпълненията на популярния музикант са подаръкът, който агенцията поднесе на своя празник на едно от бъдещите семейства, доверили им се за организацията на сватбените им тържества. Бъдещото щастливо семейство, спечелило наградата, живее в Холандия и не присъства на тегленето на жребия от томболата. Новината им бе съобщена лично от Гъмзата, който им се обади по телефона.

Късметлиите бяха изтеглени пред влюбените двойки, които ще се врекат във вечна вярност до края на тази година. Имената на печелившите бяха изтеглени от леката ръка на 7- годишният Николай Кънчев. Любопитното е, малкият мъж има рожден ден на 6 ноември, когато е насрочена и сватбата на Веселина и Димитър.

Като на рожден ден двете чаровни дами на агенцията Кристина Кънчева и Таня Вълкова, разрязаха торта.

За годишнината на агенцията хасковските феи на любовта получаха много подаръци и сърдечни пожелания от своите гости и младоженци.

Христина Котларска

7-годишният Ники Кънчев изтегли късметлиите

Симона и Даниел също участваха в томболата. Те не спечелиха голямата награда, но„Emotion“ще направи сватбата им незабравима
Здравко и Донка също се довериха на „Emotion“ за "Големия ден"
Гъмзата ще свири на сватбата на Веселина и Димитър
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини