От х:

Днес в x:

Ясни хората на президента в Кърджали. Преглед на регионалния печат

Гръцки катаджии брутално свалят регистрационни табели, съобщава на първата си страница всекидневникът „Нов живот”. Пътните полицаи у комшиите масово свалят български регистрационни номера за незначителни нарушения. За да са сигурни,че нашенци ще платят глобата си в пощата, те правят нещо повече-конфискуват и регистрационните им номера, което е унизително.

Вестникът публикува и интервю с американският търговски представител Скот Позил, който прогнозира че догодина страната ни ще се стабилизира и ще започне да излиза от кризата.

  Заради поройните дъждове децата в Чорбаджийско не успяха да стигнат до училищата, пише във водещата си статия всекидневникът „Арда нюз”. Вестникът съобщава, че в общината за едно денонощие се се изсипали 70 литра на кв.м. дъжд. Има много наводнени и пропаднали участъци по пътищата.

Медията съобщава и за началото на кампанията за набиране на преброители и контрольори за предстоящото преброяване в страната.

  Вестник „Родопи 24х7” разкрива, че хората наГеорги Първанов в Кърджалийско са бившият областен управител Ангел Коджаманов и бившият земеделски министър Мехмед Дикме. Първият щял да представлява новата формация АБВ в Кърджали, а другия в Ардино.

 Медията съобщава и за това как кърджалиец осъди Народното събрание за интелектуално пиратство.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини