От х:

Днес в x:

Наши кочове потеглиха към Босфора.Преглед на регионалния печат

Наши кочове потеглиха към Босфора, съобщава от първата си страница вестник „Нов живот”.Турските търговци вече купуват от нашия регион агнета, шилета, кочове и овце за клане. Разреши го двустранно споразумение. Те искат да купят и за разплод, но нашенци не им дават,разказва всекидневникът.

 „Нов живот” съобщава също за готвения паркинг пред комплекс „Орфей”, който ще промени схемата на движение на кръстовището на бул.”България” и ул.”Булаир”.

Шефът на Регионалния инспекторат по образование Емилия Владева заявава в интервю, че трябва да се потърси отговорност от подстрекателите на ученическите протести в СОУ”Хр.Ботев”в Джебел.

Пет поредни дни ОЦК ни обгазява със серен дикосид, съобщава всекидневникът „Арда нюз”. Превишението над нормите е било 3,14 пъти. Най- тревожни са били замерванията на 5 ноември.

  „Арда нюз” обобщава и броят на тежките катастрофи по пътищата в областта за тази година-149 пътни произшествия с 14 убити.

 Вестникът публикува интервю с шефа на „Обредни дейности”Моника Атанасова, която твърди, че малко помощ е необходима за да се решат дългогодишните проблеми на гробищните паркове.

  Школските началници на ДПС падат, но „най-червеният” училищен директор оцеля. Милко Багдасаров спря уволнението си. Спечели дело, пише в уводната си статия вестник „Родопи 24х7”. Съдът отменил дисциплинарно наказание, министерството на образованието ще му плати и 240 лева.

  Дипломите от Учителския не вършат работа в Турция, отбелязва още „Родопи 24х 7” .Всички дипломирани в български университети ще трябва да се явяват на изпит в Анкара, поради съмнения в качеството на нашата образователна система.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини