От х:

Днес в x:

Бербатов изплува сред Килърите

Килърите са се крили зад името на Димитър Бербатов при опита си да сплашат убития Румен Рачев. Това стана ясно на делото срещу Петър Стоянов-Вожда в Шуменския окръжен съд, предаде АСН.

Дни след разстрела на бизнесмена съпругата му Вирджиния разкрила пред криминалисти, че той е получил заплашително писмо, подписано с името на футболната звезда. Авторите използвали изрязани букви и думи от вестниците.

Според адвокатите на Вожда в показанията се изразяват съмнения, че писмото идва по линия на Светослав Иванов, собственик на "Инвестиционна компания" АД. Вдовицата потвърдила, че приживе Рачев предполагал същото. Прокуратурата обаче коментира, че разследването не е в тази плоскост. Писмото е запазено и приложено по делото за убийството на Рачев.

Припомняме, че преди дни президентът на федерацията по сумо Петър Стоянов - Вожда е бил задържан от органите на реда за съпричастност към убийството на шуменския бизнесмен Румен Рачев.

Министър Цветан Цветанов уточни, че полицията разполага с достатъчно доказателствен материал и оперативна информация, която потвърждава съпричастността на бившия национален състезател и президент на Федерацията по сумо към убийството на Румен Рачев.

Министърът заяви, че освен Сумиста, заподозрян за убийството на Рачев е и Васил Костов - Васко Кеца.

След задържането, Петър Стоянов е бил отведен в МВР болница, за да бъде освидетелствано здравословното му състояние.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини