От х:

Днес в x:

-1 °C

Опашки за луканка от 4.90 лева. Преглед на печата

Опашки за луканка от 4.90 лева, пише в заглавие на първа страница днес „Хасковска Марица”. Тълпата се насъбирала в магазин в кв. „Орфей”. Примамката била луканков салам и свинска шунка за 4.90, както и евтино сирене – за 2.85 лв. От началото на месеца влязоха в сила 9 стандарта за месни продукти, които ще носят марката „Стара планина”, припомня изданието.

217 се избиват за заплата от 500 лв., заглавие над главата на вестника. Темата е разработена на цялата 4 страница. Става дума за изпита за митничари, който се проведе вчера в УНСС Хасково. Шефът на митницата в Свиленград Стефан Марашев увърта по въпроса за небивалия наплив. Как се обяснява това стълпотворение за 500 лв. заплата? Много просто – с рушветите, които очакват да вземат на бариерата. Където е текло, пак ще тече, казва народът.

Антон Вълков праща Емо Г. на съд, водещо на втора страница. Общинският съветник от ГЕРБ в Димитровград ще съди еколога за клевета заради думите му, че е заплашвал Петко Стойчев, наемател на басейна в Меричлери. Човекът почина наскоро.

Уволниха двама от ИАРА, пише още на страницата. Това са Йордан Лавков от Хасково и Адем Юсуф от Ивайловград.

Създават младежки парламент и в Свиленград, друго заглавие от 2 страница. Миналата седмица се провела първата им работна среща.

Хасковска адвокатка арестувана в Италия, акцент от 3 страница. Красимира Пожарлиева е обвинена в подпомагане на незаконната имиграция.

Свиленград 1921 почна на чисто във В група, заглавие от 5 страница. На чисто означава, че са разплатени всички задължения на клуба според изданието. Вестникът започва представяне на всеки един от отборите в региона, участници в Югоизточната В група. Първи е Свиленград.

Саид Себат вдигна сватба за 350 души, заглавие от 8 страница. Бившият футболист на Хасково се врекъл във вярност на Фатма в неделя.

Това бяха основните теми в днешния брой на „Хасковска Марица”.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 27.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Мисли, свързани с отминали събития отново ще излязат на преден план. От тях няма да се почувствате по-добре, за това си наложете да ги забравите. Насочете енергията си за по-хубавите неща в живота ви. Дарете си малко почивка и нещо специално за себе си, заслужавате го не по-малко от всеки друг.
27 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Съчетавайки полезното с приятното, ще изживеете деня си приятно. Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще успеете да го насочите в желаната от вас посока на мислене и заедно ще вземете решения за бъдещата си работа, цел или живот. Осигурете си време и за себе си, имате нужда от разтоварване.
27 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Професионални срещи и обсъждане на интересуващи ви теми са част от ангажиментите, стоящи пред вас. Ще се включите в текущ проект и ще провокирате събитията в своя полза, без разбира се да предизвиквате недоволството на колегите си. Спазвайте добрия тон в общуването и законността.
27 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С лекота ще разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате необходимост от промяна и същевременно се чудите от къде да започнете. Може би от себе си, може и от дома си. Във всички случаи се нуждаете от повече движение, спортувайте и се забавлявайте. Работата ви изтощава, не се давайте.
27 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
С набелязаните мерки за подобряване организацията на работното място ще имате своите резултати. Всички те ще се окажат важни за професионалното ви развитие и най-вече финанси. Нововъведенията ви ще срещнат разбиране и ще получите подкрепа. Сигурно е, че сте сред най-добрите и с нищо не ви превъзхождат.
27 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Предстоящите промени създават у вас напрежение, но и не ви липсват добри очаквания. За някои те са свързани с нова работа, смяна на местоживеене или друго интересуващо ги обстоятелство. Правейки оценка на развитията в живота си, ще бъдете по-обективни, ако изключите нещата от емоционален характер.
27 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Настроението ви е добро, независимо от поведението на околните. В случая това е чудесно, защото вие наистина сте прави. Упоритостта в работата ви ще донесе резултат. Ще се радвате на заслужено признание, а и наградата ще бъде добра. Проявете толерантност към човек от обкръжението ви, който има свои проблеми.
27 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще сложите добро начало на нещо ново в живота си днес. Положителните промени ще ви заставят да станете по-търпеливи към себе си и околните. То няма да ви коства големи усилия, защото сърцето ви е широко и в него има място за много обич и човешка топлина. Щастливите мигове ще последват и трайно ще се настанят в живота ви.
27 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Денят не е подходящ за започването на нещо ново. Задоволете се с изпълнението на обикновените си задължения, дори да ви се струват досадни. Не давайте обещания, за които знаете, че са трудноизпълними. Вечерта прекарайте в шумна компания.
27 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Сега вие сте творци на своето щастие. Най-вече от вас зависи да направите денят си успешен. Очакват ви изненади от всякакво естество и се налага да бъдете много внимателни в действията си. Погрешна стъпка може да ви донесе доста неприятности. Намерете време за любимия човек, защото нещата там не вървят гладко. Или може би е време за нова връзка?
27 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днешния ден предлага сериозно предизвикателство за вас. Мотивацията ви за работа е толкова висока, че нищо не може да ви откаже от онова, което сте си наумили. Можете да разчитате на ваш приятел в момент, когато се нуждаете от съвет. Бъдете концентрирани и резултатите ще са налице.
27 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще придвижвате напред делата си, но наред с работата си е добре да се погрижите интересите ви да бъдат защитени. Използвайте контактите си и създайте условия за развитие на идеите си. Има потенциал в тях, стига да ги популяризирате и направите достъпни за повече хора. В желанието си да зарадвате близки хора ще влезнете в разходи.
27 ное 2020
Последни новини