От х:

Днес в x:

Опашки за луканка от 4.90 лева. Преглед на печата

Опашки за луканка от 4.90 лева, пише в заглавие на първа страница днес „Хасковска Марица”. Тълпата се насъбирала в магазин в кв. „Орфей”. Примамката била луканков салам и свинска шунка за 4.90, както и евтино сирене – за 2.85 лв. От началото на месеца влязоха в сила 9 стандарта за месни продукти, които ще носят марката „Стара планина”, припомня изданието.

217 се избиват за заплата от 500 лв., заглавие над главата на вестника. Темата е разработена на цялата 4 страница. Става дума за изпита за митничари, който се проведе вчера в УНСС Хасково. Шефът на митницата в Свиленград Стефан Марашев увърта по въпроса за небивалия наплив. Как се обяснява това стълпотворение за 500 лв. заплата? Много просто – с рушветите, които очакват да вземат на бариерата. Където е текло, пак ще тече, казва народът.

Антон Вълков праща Емо Г. на съд, водещо на втора страница. Общинският съветник от ГЕРБ в Димитровград ще съди еколога за клевета заради думите му, че е заплашвал Петко Стойчев, наемател на басейна в Меричлери. Човекът почина наскоро.

Уволниха двама от ИАРА, пише още на страницата. Това са Йордан Лавков от Хасково и Адем Юсуф от Ивайловград.

Създават младежки парламент и в Свиленград, друго заглавие от 2 страница. Миналата седмица се провела първата им работна среща.

Хасковска адвокатка арестувана в Италия, акцент от 3 страница. Красимира Пожарлиева е обвинена в подпомагане на незаконната имиграция.

Свиленград 1921 почна на чисто във В група, заглавие от 5 страница. На чисто означава, че са разплатени всички задължения на клуба според изданието. Вестникът започва представяне на всеки един от отборите в региона, участници в Югоизточната В група. Първи е Свиленград.

Саид Себат вдигна сватба за 350 души, заглавие от 8 страница. Бившият футболист на Хасково се врекъл във вярност на Фатма в неделя.

Това бяха основните теми в днешния брой на „Хасковска Марица”.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини