От х:

Днес в x:

Преглед на съботната преса

Конкурсите: Темида командори АБВ-то - това е темата на днешния брой на димитровградския седмичник "Тракия 21 век", който излиза днес на весникарския пазар. Димитровградското ОУ "А.Константинов" е пример как съдът, а не просветното министерство кадрува в образованието.

Боклукът храни и наши и ваши, обощава в материал на стр. 7 регионалния седмичник. От материала става ясно, че болкукът в димитровградските контейнери привлича клошари от региона.

Странско и Бряст горят с бамя за 5 бона - пише още в новия брой на "Тракия 21 век". Кметове и производители на спешни преговори с фирмата -изкупвач в Черпан. Срещата е останала затворена за медиите, стана ясно още от материала.

Джипита дават аптеки на прокурор - темата за която Dimitrovgrad.bgvesti.net първо съобщи е разработена на стр.5. Скоро бутат изгорялото общежитие на химията, информира в новия си брой "Тракия 21 век"

Син на охранителен бос обира автомати, криминална информация от стр 5. И още - и екоминистърката в битка срещу кариерата. Ротари откри нова детска площадка, пише на последната страница "Тракия 21 век".

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини