От х:

Днес в x:

Строителна гордост в русо и черно

Отличниците на дървото

Гордостта на Хасковското строителство бе в русо-черна окраска и с елегантни тоалети. Това бяха отличниците на професионалната гимназия по дървообработване и строителство които днес получиха дипломите си за завършено средно образование. Те бяха водени от чернокоската Ива Койнова, която записа най-добър резултат 5.98 от 5 годишното следване. Само на стотна зад нея остана и момичето което ще оборва за в бъдеще вицовете за блондинки, димитровградчанката Диляна Илиева. Двете получиха грамоти, плакети и 150 лв парична премия. Общо 15 от най-заслужилите възпитаници на випуска получиха премии. 

120 абитуриента се видяха за последен път в този формат, както обясни директорът Алексадър Батимов. Той припомни някои от паметните моменти на випуска сред които гражданската доблест на Мирослав Матев, спасил живота на връстник който си глътнал езика след падане. За принос в издигането авторитета на гимназията, 12-класника получи специална награда.

4.93 е средния успех на завършващите 120 ученици. Десетки награди от спортни с състезания, олимпиади и европроекти украсиха визитката на випуск 2010.

Г.Христов

№1 Ива Койнова от Хасково
Диляна Илиева от Димитровград
Раздяла с училището с усмивка

Випуск 2010 посреща знамето на Гимназията
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини