От х:

Днес в x:

„Хасковска Марица” спаси абитуриент. Затварят ТЕЦ-а. Преглед на печата

Пясъкът дойде, плажни забивки на Кенана, пише в акцент над главата днес „Новинар юг”. Седем камиона с пясък били изсипани вчера на централния тенис корт в Кенана. До понеделник там ще има оформени две игрища за плажен волейбол, твърди шефът на тенис-клуба Румен Балкански.

Абитуриент падна от Девата, тя го спаси, пише в другия акцент над главата на изданието. Конкуренцията му пък твърди, че го е спасила „Хасковска Марица”, защото човек от техния рекламен офис забелязал минути преди 7 часа сутринта падналия абитуриент и подал сигнал в Бърза помощ.

Истината всъщност е, че са го спасили лекарите.

Става дума за Иван Йорданов, който паднал от 3-метрова височина край монумента на света Богородица. Момчето се отървало леко, ще се оправи.

Затварят ТЕЦ-а, информира още от първата си страница „Новинар юг”. Европа отказва да удължи с 2 г. живота на централата заради липсващите сероочистващи инсталации.

Дървото с футболно игрище след 2 месеца, акцент от 2 страница. Вчера бе направена първата копка на стадиона, а строителството се финансира от фондацията на Бербатов.  

„Димитровград” сложи тройка на „Стамболово”, пише на спортната страница. Играчите от бригадирския град надвили съперниците си от Стамболово с 3:1.

България е духовен център на Европа, твърди в интервю за вестника философът Хари Салман, преподавател в университета на холандския град Лайден.

Сякаш в подкрепа на твърдението на съседната 7 страница вестникът публикува обширен материал за силиконовите цици на Маргото.

Признаха официално Митко Пайнера за щастлив, пише на 12 страница. Шефът на „Пайнер” получил статутка за най-щастлив продуцент.

Зъболечението в ликвидация, пише в акцента на първата си страница „Хасковска Марица”. В ОбС Хасково е внесено предложение за обявяване на центъра за дентална медицина в ликвидация.

ВСС награди Миглена Тянкова, пише във водещия материал на втора страница. Шефката на районния съд в Хасково със служебна благодарност и парична награда от Висшия съдебен съвет. Елена Катранджиева и Розалин Трендафилов пък са утвърдени за заместници на окръжния прокурор, пише още в дописката.

От ВИП Денс до ВИП ДАНС, заглавие от 4 страница. Материалът е на Дойче веле.

Сексимволът на Турция Татлъту се жени, пише на забавната последна страница. Сватбата била насрочена за лятото в Истанбул и щяла да струва към един милион евро.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини