От х:

Днес в x:

Вестниците в Димитровград днес

Специализираният седмичник за новини и потребителска информация"Димитровградски пазар" излиза днес. В него ще прочетете, че общинската болница е пред финансов колабс. Над 1 000 000 лв. са неразплатените досега суми към доставчици на стационара. От първа страница още за посещението на Георги Първанов в Димитровград. На среща с бизнеса държавния глава каза, че мерките на ГЕРБ са недостатъчно условие в уравнението срещу кризата.

И още теми от "Димитровградски пазар" -избраха шеф та социалното предприятие, реализирано по проект на общината. 31.а годишната Таня Гьокова поема социалното заведение. На страница 9 във вестника дописка от заседанието на димитровградския общински съвет. При нужда: Кметове подкарват трактор за 10 бона. Стрижат стадиони по западен тертеип. Танцов ансамбъл "Звездица" с купата на хасковския кмет енфармеря още "Димитровграски пазар", а "Галаксико" -носители на тройно злато.

50 лева гаранция за всеки разкопат метър, темата е от страница 13 на седмичника. а от последната 16 стпраница научаваме, че повече площ за развитие на бизнеса поиска кмета Стефан Димитров, вдигнаха квадратурата на ВПС. Тръгват проверки за укрити ланшни доходи, също заглавие от последната страница на "Димитровграски пазар".

Т.Вълчева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини