От х:

Днес в x:

Майкъл Сколфилд от “Бягство от затвора” напълня драстично

Ако сте сред милионите почитателки на стегнатото татуирано тяло на Майкъл Сколфилд “Бягство от затвора” може би е по-добре да пропуснете следващите редове. Защото превърналият се в секссимвол актьор Уентуърт Милър (Wentworth Miller) вече няма много общо с героя си от хитовия сериал.

37-годишната британска звезда определено е позагубил от чара си напоследък. Това стана ясно след като папараци го изловиха в Лос Анджелис по време на разходка с приятел. Секси постриганата коса, плочките на корема и решителната брадичка са заменени от разпусната къдрава прическа, бирено коремче и отпусната челюст. Интересното е, че новата визия явно съвсем не притеснява актьора.

Тя обаче може би обяснява факта, че напоследък Уентуърт Милър не е сред най-търсените в кино гилдията. След като достигна пик в кариерата си със сериала “Бягство от затвора” (сниман от 2005 до 2009 г.), той участва и в два видео клипа на Марая Кери. Напоследък актьорът може да се похвали с участие в 3D филма Resident Evil: Afterlife, където си партнира с Мила Йовович.

Източник: arenabeauty.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини