От х:

Днес в x:

Нелепо загина звездата от "Стар Трек" Антон Йелчин

Холивудският актьор Антон Йелчин, който участва в новите филми от поредицата "Стар Трек", загина при нелеп инцидент в дома си. 27-годишният актьор бил притиснат от автомобила си, докато се приготвял за репетиция.

Колата е тръгнала по наклонена алея и притиснала Йечин към тухлена пощенска кутия и оградата на дома му в Лос Анжелис, съобщиха от местната полиция. Той тръгвал за среща с приятели за репетиция. Когато не се появил, те отишли в дома му и го открили мъртъв, съобщиха световните медии. 

Антон Викторович Йелчин (Anton Viktorovich Yelchin) е американски актьор. Роден е на 11 март 1989 г. в Ленинград (днес Санкт Петербург), СССР в семейството на Ирина Корина и Виктор Йелчин, които са фигуристи. Когато Антон е на 6 месеца, семейството му напуска СССР и се установява в Лос Анджелис. Родителите му са професионални фигуристи при двойките. Бащата работи като треньор по фигурно пързаляне в САЩ, а майката е хореограф на ледени шоу програми. Йелчин започва да играе във филми и телевизионни сериали още от малък. Когато е на 10 години се записва в кастинга за ролята на Хари Потър. През есента на 2007 година учи кинематография в Южнокалифорнийския университет. Говори руски език. През 2009 година излизат два блокбастъра с негово участие: „Стар Трек“ (Star Trek) и „Терминатор: Спасение“ (Terminator Salvation). 

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини