От х:

Днес в x:

Опра Уинфри била проститутка?!

Невероятни и злокобни тайни за миналото на една от най-известните жени в света – Опра Уинфри, се разкриват днес.

Писателката Кити Келей се е захванала с написването на истинската биография на телевизионната водеща. В нея ще се разкрият много болезнени и дълго прикривани тайни за живота на Опра, преди да се сблъска с известността.

Уинфри идва от обикновено семейство и е първата чернокожа жена, която прави истински пробив в света на телевизионните пограми. Тя е една от най-богатите и влиятелни жени в Америка, говори за всичко без задръжки, а името й, което е дала и на собственото си токшоу, е станало нарицателно за забавление, клюки и женски разговори.

Но началото и детските години на Уинфри никак не са лесни. Най-голямата вина за това има нейното семейство. Ето какво казва Кити от името на самата Опра:

"Семейството й (сем. Уинфри) са отговорни за сексуалните проблеми на Опра. Те са й оказвали голям натиск, не е срещала никакво разбирателство, любов и подкрепа. В този момент, докато пишем съвместно биографията й, семейството й отрича всичко и се е дистанцирало максимално, но Опра знае какво е преживяла и не си измисля нещата.

В този момент на живота си Уинфри е готова да се отърве от много тайни, които с десетилетия я тормозят. Готова е да разкаже всичко – какво чудовище е била майка й, кои са били мъжете, които са я насилвали сексуално. Според Опра в един момент от живота й тя е била точно проститутка.

Да, знам колко сериозно звучи подобно нещо, но тя самата го каза. Сексуалните й проблеми били толкова сериозни, имала е и насилници, които са я малтретирали и начина, по който описва тези неща, е сякаш казва, че е била проститутка. Не е използвала самата дума, но използва значението й, за да опише проблемите, които е имала тогава."

Доста силни изказвания са това. Надяваме се тези ужасни неща да са силно преувеличени и да не са се случвали наистина на Опра.

Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини