От х:

Днес в x:

11 °C

Фуат Гювен почна ремонт на "Аида". Кметът на Свиленград даде кеш за футбола. Преглед на регионалния печат

"Фуат Гювен почна ремонт на "Аида" съобщава вестник "Хасковска Марица" Един от символите на Хасково щял да бъде тотално обновен, разкри за вестника бившия депутат Иван Илчев, в момента пълномощник на Гювен. Де факто ремонтът стартирал още преди 2 седмици с лъсване на фоайето. Скоро щяло да се продължи по етажите. Хотелът бил в много лошо състояние прозрял Гювен и разпоредил обновяването му.

"Футболисти на Левски чисти след аферата с ДДС" Това е решението на Хасковския съд. Футболистите на Левски са бивши-Васил Драголов и Валентин Грудев. Според обвинението те са участвали в схема за източване на ДДС от държавата.  Според съда, виновни са само хасковлийките Дияна Аврамова и Гичка Люцканова които ще лежат за по няколко годинки в затвора.

"Уволниха от ЖП собственика на свиленградското Метро". Някой си Пламен Р.А. бил съкратен от работа защото преди време организирал изчезването на цял вагон със слънчоглед от Свиленградската гара.

"Тревога: чума на турската граница"  Чума по дребните преживни животни в турските села доведе до повишена епизоотична готовност. Засега болестта не се е пренесла в българско. Мярката бе обявена от областния управител Румен Данев.

"Закопчаха бракониер и 1 км мрежи", "Спряха лекарства и риба на границата" още теми от вътрешните страници. Най интересната от тях е :"Кметът на Свиленград даде Кеш за футбола". Георги Манолов подсигурил бюджета на клуба до края на първенството. Така опасността Свиленград да се разпадне по средата на сезона заради безпаричие отпадна. "От вас се иска само да играете и радвате зрителите" заявил Манолов. Според очевидци заявил и нещо друго-"Да не сме Хасково че да се отказваме по средата на сезона". Без коментар.

"Сделките с ниви пак във фризера" водещо заглавие в "Новинар Юг" Липсата на подпис от министърът на земеделието и храните блокира процедурата по издаване на скици за общините Хасково Минерални бани и Стамболово.

"Обект за 16 млн евро-ничий" заглавие над главата на вестника. Това е изграждащата се в момента пречиствателна станция за отпадни води край областния град. Никой не поема отговорност да я стопанисва. От РИОСВ не знаят, от ВиК признават че проблема е сложен. Станцията трябваше да се пусне в експлоатация през 2007-ма година, но срокът бе удължен до февруари 2010 та година. Сега сме март, а станцията още не работи.

ДДС аферата и чумата по животните са другите разглеждани теми във "Новинар Юг. И още: "118 фирми въртят алъш-вериш с ЕС". "ТИР уби мъж на Е-80"

"Режат краката на Руси" Руси е от Гарваново и краката му пострадаха от измръзване. Лекарите настояват за ампутация, но Руси не ще.

"Майка отказва ваксина, глобена" Майка възпрепятствала имунизацията на детето си от дребна шарка е с две последователни глоби в размер на 50 и 100 лв. Не е ясно дали това е дало резултат. Преди дни от Здравната инспекция потвърдиха че резултатът от глобите е нулев. Не е ясно и дали тези глоби могат да бъдат събрани защото пък налагането им противоречи на друг закон. Това с което тази майка е наказана, е че детето е развило морбили и в момента е в инфекциозното отделение.

"110 бона дълг завеща Милушев на Южняците" пише вестник "Новинар Юг" на спортната си страница. Заради това Свиленград без малко да хвърли кърпата по средата на първенството на тамошната община се намеси и спаси футбола в града.

Това бе по-интересното от днешната преса.

Георги Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 25.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Намесвате се решително във въпрос, касаещ всички на работното място. Имате достатъчно енергия и опит да се справите с този въпрос, но това ще отнеме ценно за вас време. Въпреки това сте склонни на жертви, щом смятате че нещо си струва. Помагате на приятел да се справи с личен проблем. Оставете си време лично за себе си вечерта и си починете добре.
25 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
В обкръжението си имате хора, които не са безразлични към успехите ви. Но това не значи, че ги споделят, напротив. Пазете се от лицемерието им и не ги допускайте близо до себе си. Погрижете се да приведете в ред документацията си, възможни са проверки. Желание, свързано с определен човек ще ви срещне по-скоро с него.
25 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Новите изисквания на работното място ще ви накарат да попълните знанията си с допълнителна информация. Целите ви са осъществими, но с повече работа. Засилените контакти и възстановено сътрудничеството с човек, от професионалната сфера, в която се трудите ще ви помогнат по-скоро да постигнете желаните резултати.
25 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Денят ви ще бъде успешен, колкото и да ви се вижда странно това. Потиснете тревогите си, защото нямате причини да унивате. Самочувствието ви е достатъчно на ниво за да градите добро бъдеще. Ще имате развитието на въпрос, касаещ не само вас, но и онези, с които работите. Ще получите подкрепа и нещата ви ще се придвижват ускорено напред.
25 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
В задачи и приятни вълнения ще премине деня на по-вечето от вас. Успехът изисква да покажете добра организация и старание в работата, но нищо да тук няма да ви затрудни. Бизнес-новина или друга интересуваща ви вест ще повиши настроението ви и ще ви подтикне към активност, за да не пропуснете момента.
25 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Всеотдайни сте към работата си и това ще ви донесе резултати. Спокойният и ведър тон ви помага да постигнете разбирателство с околните. Откриват ви се възможности за допълнителни доходи през следващите дни. В личен план сте прекалено съсредоточени върху развитието на една връзка и не забелязвате интереса към себе си от някой друг около вас.
25 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Разнообразен и приятен ден, без нежелани изненади. Деловият ви нюх ще ви подскаже най-удачното решение. Печалбите ще надхвърлят очакванията на мнозина от вас. Не се нагърбвайте с непосилни задачи, концентрирайте се върху непосредствените си ангажименти.
25 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Заели сте изчаквателна позиция в делови план, а това едва ли е най-доброто, което можете да направите. Моментът е подходящ за активни действия, но ще трябва да бъдете внимателни Възможни са грешки ако сте прекалено самоуверени. Вие сте тези които давате тон в личните си взаимоотношения, а това може да не се хареса на определени хора. Съобразявайте се повече.
25 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ако заниманията ви днес будят у вас напрежение и понижават настроението ви, не се колебайте да ги отложите. Добре е да сте спокойни и приветливи. Поставяте основите на бъдещи проекти, изискващи внимание и проникновеност. Семейна среща ще ви събере с роднини и близки приятели.
25 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
След упорита работа успявате да постигнете печалби, които отдавна са ваша цел. Независимо от характера на работата ви днес, имате отлични шансове за реализация, които не бива да пренебрегвате. Добре ще е ако работите съвместно с колегите си, тъй като това ще задвижи делата ви и ще ви улеснява в редица моменти. Не пренебрегвайте сърдечния партньор.
25 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако срещнете неразбиране по професионален въпрос, не губете присъствие на духа. Аргументирано защитете тезата си, а може и да вникнете в тази на опонента си. Винаги може да научите нещо полезно и практично. Ситуацията ще ви подскаже как да действате, доверявайки се на разума, опита и възпитанието си.
25 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Имайте повече търпение в работата си и в общуванията си с хора, които ви създават проблеми. Но за да са успешни начинанията ви, не въвеждайте други в подробностите. Когато те станат факти, тогава говорете за тях. Представителките на нежния пол ще са впечатлени от интересен човек и ще потърсят по-пряк контакт с него.
25 ное 2020
Последни новини