От х:

Днес в x:

Уил Смит и Мартин Лорънс отново скачат в екшъна

За третия филм за "Лоши момчета" чакахме много години, но когато се появи в началото на 2020 г. всички бяха доволни.

Приходите в бокс офиса подсказваха, че това няма да е последният филм от франчайза и точно така се оказа, защото скоро след това бе обявено, че се работи по четвърти.

Вече знаем и как да се настроим за него, защото бе пуснат първи трейлър на "Лоши момчета: Всичко или нищо" (Bad Boys: Ride or Die).

Майк Лаури (Уил Смит) и Маркъс Бърнет (Мартин Лорънс) отново ще са в играта. Макар поостарели и натежали двамата не са загубили химията помежду си. Двамата са принуди отново да се впуснат в екшъна, защото всичко в този филм ще бъде въпрос на чест.

Оказва се, че техният бивш началник капитан Конрад Хауърд е починал, но след това е обвинен във връзки с престъпни организации. Лаури и Бърнет се впускат в екшъна, за да разберат какво се е случило и изчистят името на добрия си приятел и колега.

Много бързо обаче двамата ще се превърнат от преследвачи в преследвани, защото цялата полиция (и не само) ще е по петите им. С режисирането на филма отново са се заели Адил Ел Арби и Билал Фалах, а сред основните продуценти е Джери Брукхаймър.

"Лоши момчета: Всичко или нищо" е по кината от 7 юни.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини