От х:

Днес в x:

15 години по-късно - готви се продължение на "Аз съм легенда"

Гледали сме не един и два филма, в които настъпва някакъв вид апокалипсис и хората са застрашени или от някое природно бедствие, или от извънземни или зомбита.

Но определено "Аз съм легенда" (2007 г.) е сред филмите, които бихме поставили в челото на класацията от този жанр. В него виждаме как героят на Уил Смит остава в Ню Йорк заедно със своето вярно куче, докато градът буквално е превзет от вирус, който превръща хората в кръвожадни зомбита.

Въпреки че филмът се оказа много успешен във финансов план - близо 600 милиона долара приходи в световен мащаб, втори така и не последва. Е, около 15 години по-късно най-сетне има раздвижване.

От Deadline разбираме, че се подготвя втори филм за "Аз съм легенда", в който Уил Смит отново ще бъде замесен, а освен него ще видим и Майкъл Б. Джордан. Към момента всякакви подробности около историята и сюжета се пазят в тайна.

Затова и не знаем дали Смит ще се завърне на екран (имайки предвид какво се случи в първия филм), или пък ще бъде само сред продуцентите, а главната роля ще бъде връчена само на Джордан. Сигурно е обаче до сделка и с двамата актьори вече се е стигнало, но все още не е намерен режисьор.

И Уил Смит, и Майкъл Б. Джордан потвърдиха, че са се захванали с продължение на "Аз съм легенда" в профилите си в Instagram, където публикуваха снимка от апокалиптичните улици на Ню Йорк с текст: "Ние сме легенди".

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини