От х:

Днес в x:

По повод най-нежния празник в годината, доброволци на БМЧК Кърджали изразиха признателност и уважение на дами в областта

Червенокръстците на клуб „Добро сърце“ съвместно с Общинска организация на БЧК Крумовград, посетиха потребителите на Дом за стари хора Крумовград. Изненадаха дамите на социалната услуга с ръчно изработени специално за тях картички от учениците на ОУ „Никола Йонков Вапцаров“, с. Горна кула, с ръководител и дългогодишен доброволец Бояна Георгиева. Всички потребители на дома получиха и почерпка по повод празника.

Доброволците на най-младия клуб на БМЧК - Кърджали "Любов" към СУ "Никола Йонков Вапцаров", гр. Момчилград, изненадаха дамите от града по повод 8-ми март. Младите червенокръстци подготвиха пожелания за празника, които старателно бяха опаковали. С този мил жест те изразиха своето уважение към дамите на града и предизвикаха усмивки на лицата им.

Младежите на клуб „Шампиони в доброто“ към СУ „П. Р. Славейков“, гр. Кърджали зарадваха дамите на учебното заведение с рамка за снимки от подръчни материали. А във фоайето на училището поставиха табло: Напиши пожелание до любима жена.

Това съобщиха от ОС на БЧК Кърджали

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини