От х:

Днес в x:

Нов общински съветник положи клетва на заседанието днес

Изображение 1 от 6

    Иса Делиимамов е новият общински съветник в Хасково. Той положи клетва в началото на днешното заседание на Местния Парламент и вече е част от сесийната група на ДПС.

    Делиимамов влиза в състава на Общинския съвет, след кончината на съветника Росен Атанасов. Той  положи клетвата в присъствието на председателя на Общинската избирателна комисия Добромир Якимов. В памет на Атанасов съветниците запазиха едноминутно мълчание.

    На днешното заседание съветниците от Хасково ще разгледат рамката на Бюджета за 2024 година. В извънредна докладна ще се обсъди и възможността да се отпусне еднократна помощ на пострадалите семейства при пожара в блок 29 преди седмица. Предложението е направено от съветниците  Камен Тодоров и Ина Георгиева. При обсъждането за допустимост то  беше отхвърлено от Бюджетната комисия. Дебатът ще е в края на заседанието, а  в залата днес  присъстват и представители на пострадалите.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ст
      Стига циркове
      13 -5
      10:36, 16 фев 2024
      Какъв нов общински. Всички вън. Има класиране на изборите от съд. Какво ще гласувате като сте там не легитимно. Всяко решение от началото на този общински съвет е нищожно.
      И Велинчето какво пак гледа като застреляна.
    • 2
      Ас
      Асен
      9 -5
      11:39, 16 фев 2024
      Г-н.Съветник от Кв.Република в дерето изгоряха ПЕТ къщи за тези семейства не се ли полага помощи.стани поне един път се изказвай от трибуната. Поне един път помогнете на тези твои гласоподаватели. Задават се избори.....
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини