От х:

Днес в x:

Баща на 8 деца се заканил с убийство на шефката на „Социално подпомагане“ в Харманли

Изображение 1 от 5

    47-годишният Стефан Ангелов е обвинен за закана с убийство на шефката на „Социално подпомагане“ в Харманли.

    Престъплението е извършено на 22 август 2023 г. Тогава мъжът влязъл в институцията и казал на служителката: „знам откъде минаваш, ще те утрепя и излежа 20 години в затвора“. Наказателното производство обаче били образувано през ноември 2023 г., а едва на 8 февруари 2024 г. е бил привлечен като обвиняем и е бил задържан. Първоначално Районният съд в Харманли му е наложил най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“, която беше обжалвана пред Окръжен съд – Хасково днес.

    Прокурорът по делото Павел Жеков настоя мъжът да бъде оставен в ареста. Изтъкна, че обвиняемият е бил убедителен в заканата си за убийство. Мъжът е в тежко социално положение, няма постоянен адрес, живее хаотично, към момента пребивава в кабината на камион, няма и месторабота.

    Адвокатът поиска Стефан да бъде освободен от ареста. Каза, че клиентът му е с чисто съдебно минало и в във въпросния ден е бил пиян. Вметна, че имат уговорка с прокуратурата за сключване на споразумение за налагане на условно наказание.

    Стефан е баща на 8 деца. Днес пред съда той обясни, че се е скарал със служителката на „Социално подпомагане“, тъй като от 4-5 месеца преди случката му било забранено да вижда децата си.

    В крайна сметка 3-членният съдебен състав с председател Милена Дечева прецени, че мъжът трябва да бъде освободен с мярка „подписка“. Магистратите прецениха, че липсва опасност обвиняемият да се укрие или извърши престъпление. Въпреки че няма свое жилище, при разследването по делото той е бил откриван на адрес на улица „Нестор Марков“ в Харманли. Определението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Хр
      Хрониките на Ридик
      35 0
      16:38, 15 фев 2024
      Сандокан с двата ножа. На снимката е с белезници вместо калъчки.
      Тоя татко ако го попитат за имената на всичките му деца сигурното е че не ги знае, а само по прякорите им ги разпознава когато изтрезнее.
    • 2
      Bl
      Blessings
      23 -1
      18:12, 15 фев 2024
      Сега трябва да му спрат помощите на тоя парапитек
    • 3
      По
      Последният Хасковлия
      27 0
      18:35, 15 фев 2024
      Бъдещето изглежда много много зле, жалко за децата ни че трябва да хранят тази сган.
    • 4
      Този "Ром" вместо да се признае за виновен и да влезне в затвора,където има легло и безплатна храна сега пак трябва да мръзне в таз кабина от камион.
    • 5
      Ас
      Аскоо
      2 0
      07:50, 18 фев 2024
      Кастрация !!!
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини