От х:

Днес в x:

До 150 лева е кувертът за Нова година в Хасково, в ресторантите няма места

Десетина дни преди посрещането на Новата 2024 година ресторантите в Хасково вече са заети. Някои от оборотните заведения изобщо няма да посрещат клиенти в празничната вечер.

В десетина от тези, които все пак ще отворят врати, местата са изчерпани. Обявените куверти са в диапазон до 150 лева. В цената традиционно влиза салата, предястие, основно ястие, сухи мезета, ядки, плодове, десерт, баница с късмети, безалкохолна напитка, вода, 100 мл алкохол или чаша вино, шампанско. В някои от по-елитните ресторанти са включени DJ парти, фолклорни състави, индивидуални изпълнители, томбола, заря и други изненади за гостите.

Едно от нощните заведения в центъра на Хасково също няма да работи. Клиенти ще посреща дискотека след 1 часа, като там не е предвиден куверт, но е необходима предварителна резервация и такса за вход, като все още има свободни места.

Някои хасковлии са предпочели да посрещнат Нова година на домашна обстановка или в къщи за гости, в които резервацията обикновено е за две нощувки.

За тези, които са решили да празнуват навън, ще има тържество на площад „Свобода“ в областния град, което е част от празничната програма на Община Хасково. Веселието ще започне в 23:30 часа на 31 декември с изпълнения на Тодор и Донка Кожухарови и оркестър „Южни ритми“. В 24:00 часа ще има новогодишни фойерверки и празнично хоро. Програмата ще приключи с участие на фолклорни групи от НЧ „Васил Левски-1927" - село Орлово и НЧ „Пробуда-2022“ – село Долно Големанци.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Да
    Да не да
    32 -1
    10:04, 21 дек 2023
    Като им знам кухнята на кръчмите не виждам смисъл да дам 600 лв за четирима за една вечер. На цената на един куверт ще си напълня масата с каквото ми душа иска. Едно хоро на центъра и ето ти празника. Да ме говорим , че като писне чалгата и задимят цигарите нито се диша , нито можеш приказка да си размениш
  • 2
    Ма
    Мали
    16 0
    14:38, 21 дек 2023
    Ба си и фекалопитека прост цяла година бачкат като роби за мизерни заплати.В края на годината са изтипоса с нов тоалет плати 300-400 лева да са освини в някой ресторант.Вика цяла вечер Нашта фирма е номер едно танцува със шефа който е псувал цяла година.И накрая януари със нов заем
  • 3
    Народа на нова година ще яде пие и весели по кръчми и ресторанти , а януари месец ще гладува и студува и мълчаливо ще подкрепя протестите на ресторантьори и хотелери.
    Януари и февруари ще труден за този кръчмарски бизнес ,защото народа по празниците ще се охарчил .
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини