От х:

Днес в x:

Изложба на съвременни автори с кауза за талантливите деца на Хасково

    Изложба с картини и скулптори на съвременни художници от Хасково и страната ще бъде представена официално на 15 ноември във фоайето на читалище „Заря“. В нея са включени произведенията на 17 творци, като част от тях са предоставени от лична колекция.

    Произведенията на изобразителното и пластичното изкуство са на:Анастас Константинов, Андрей Каменов, Анета Молева, Васил Шахънов, Владимир Запрянов, Владимир В.Колев, Владимир П.Колев, Гергана Йорданова, Георги Петров, Неделчо Кучков, Симеон Тодев, STELLA, Тодор Овчаров, Антония Фингарова и Юлиан Йорданов, Господин Тенев.

    Прекрасната палитра в стилистично разнообразие е обявена за разпродажба. А зад идеята на организаторите "ДЕЛТА АРТ", в сътрудничество с Читалище "Заря“, за осъществяването на изложбата, стои и благороден жест. Той е в подкрепа на талантливите деца на Хасково. 30 % от продажбата ще бъдат дарени за развитието на Компютърна школа "Вале" с ръководител Людмила Стайкова и Школа по приложни изкуства "Колорит", ръководена от Веселина Делчева. Възпитаниците и на двете школи са носители на престижни награди от национални и международни конкурси.

    Откриването на изложбата е в 18.30 часа.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини