От х:

Днес в x:

Стоян Георгиев от ПП-ДБ: Синята зона не работи прозрачно,ще искам отчет за всеки лев!

Синята зона в Кърджали не работи прозрачно.В Общинския съвет аз и моите колеги от коалиция „Продължаваме промяната-Демократична България“ще настояваме за отчет на всеки лев.Кандидатите за съветници от коалиция „Продължаваме промяната-Демократична България“смятаме,че с приходите от Синята зона се спекулира.Гражданите на Кърджали искат отчет за това къде се разходват плащаните от тях пари за платено паркиране.

Ще предложим ясен механизъм, по който да се разпределят и инвестират огромните приходи, събрани от платеното паркиране в Кърджали.Този механизъм да бъде със задължителен характер и събраните пари да се инвестират в решаването на проблемите с паркирането - асфалтиране и тогава разграфяване, както и за възстановяване на тротоарите.

Влагането на този финансов ресурс трябва да гарантира подобряване на условията за паркиране и подобряване на инфраструктурата в града.За това ще апелиране в местния парламент.

Идеята е животът в Кърджали да е по-комфортен и организиран с подобрена инфраструктура за пешеходци и велосипедисти.

Смятам,че за да има Синя зона в междублоковите пространства задължително трябва да има положен нов асфалт, където е необходимо и тогава полагане на маркировка и табели за Синя зона.

Ще работя средствата от Синята зона да се разходват за подобряване на базовата инфраструктура в Кърджали -непроходими и разбити тротоари, дупки по улиците и неработещи осветителни стълбове.

Стоян Георгиев

Кандидат за общински съветник от коалиция „Продължаваме промяната-Демократична България“

Платена публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Още новини

Случаен виц

Последни новини