От х:

Днес в x:

6 кандидати с № 66 за Димитровград представи „Демократична България“

    Шестимата си кандидати за общински съветници в коалиционната листа с „Продължаваме промяната“ представи днес в Димитровград „Демократична България“ и откри предизборния си щаб. Работим на две места, за да обединим около нашите идеи още повече хора, коментира народният представител Катя Панева.

    В щаба на ул. „Ромен Ролан“ № 20 се събраха десетки членове и симпатизанти, кандидатът за кмет на коалицията Калоян Добрев, както и представителите на ПП Хасан Бекир и Деян Димов Мария Милкова и Ангел Милков.

    Приоритетите и мотивите си за участие в предизборната надпревара представиха кандидатите за общински съветници на „Демократична България“ Иван Ванчев, Георги Апостолов, Светослав Господинов, Полина Никитова, Янислав Георгиев и Чавдар Чеков- добър и уреден град за живеене и развитие на младите хора и семейства, чист въздух, грижа за околната среда, подкрепа на децата, майките, семействата, социално уязвимите, за развитие на малкия бизнес, за достъпно и качествено здравеопазване, образование, спорт, култура и не са последно място- инфраструктура. 

    Със знаков и символичен подарък изненада народният представител Катя Панева кандидатите на „Демократична България“- дръвче с личната преференция на всеки от тях. 

    66 е номерът на коалиция ПП-ДБ в бюлетината, 6 са кандидатите ни за общински съветници. Стара мъдрост гласи, че за да е смислен животът на човек, той трябва да засади дърво, да отгледа дете и да построи дом. Нашият общ дом е Димитровград, в който се раждат и растат децата ни. А работата в общинския съвет е като грижата за едно дърво- за да разцъфти и даде плодове, то трябва да има здрави корени и за него да бъдат полагани отговорни грижи от добър стопанин. Засадете тези фиданки, грижете се за тях и вярвам, че всяко от дръвчетата ще има поне по 66 цвята, с които общият ни дом Димитровград ще бъде още по-красиво, добро и уютно място за живот, пожела Панева. 

    И бъдете като дърветата- със здрави корени, с клони, устремени към Слънцето и светлината, които всяка пролет се раззеленяват. Пожелавам ви на 29 октомври- с номер 66 в бюлетината да се поздравим с успех! На добър час в кампанията и знаете, че можете да разчитате на моята подкрепа, заяви още народният представител Катя Панева.

    Предизборният щаб на „Демократична България“ в Димитровград ще е отворен всеки делничен ден, а от коалицията обявиха, че ще водят обърната с лице към хората, позитивна, активна и добронамерена кампания.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Последни новини