От х:

Днес в x:

Идеи за подарък за жена - топ 3 комплекта

Тя заслужава повече от думата “благодаря”. Тя е винаги насреща, когато имате нужда някой да сподели радостта ви, да ви даде съвет или да изслуша проблемите ви. Която и да е тя, любима, майка, сестра, най-добра приятелка, заслужава подарък, който да я накара да се усмихне. Поводите са хубаво нещо. Те са точно причина да покажем своята благодарност на човека отсреща. Ако сте в навечерието на такъв и търсите перфектния подарък за жена, то следващите редове разкриваме защо комплектите не са отживелица и ви даваме няколко идеи за подарък за жена. 

Здравето е най-ценният подарък

Колкото и банално да звучи, това е самата истина. Всичките ни мечти, цели и постижения могат да се разминат с реалността, ако не се чувстваме в най-добрата си форма. Известно ни е, че не можем да си го купим с пари. Има обаче подаръци, които имат възможност да облагородят различните части на тялото и така да съдействат за нашето физическо и психическо самочувствие. Тук се включват едни от нашите фаворити за подарък за любимата. Комплектите са перфектно съчетание от няколко продукта, които се допълват взаимно. Те осигуряват последователна и интензивна грижа за кожата или косата:

  • Красива, здрава и блестяща коса. Дамите използват този естествен и най-впечатляващ аксесоар от природата. Изтощеното състояние на кичурите определено е повод за тревога. Ето защо комплектът AlfaParf Semi di Lino Diamond Set е прекрасен подарък за жена. Той съдържа шампоан, маска и слънцезащитно масло с ленено семе. Тяхната основна задача е да върнат копринения и изпълнен с блясък вид на косата.

  • Здрав дух в здраво тяло. The Body Shop Nutty & Nourishing Shea Big Gift е богат комплект, който включва козметика за почистване, хидратиране, подхранване, възстановяване и ароматизиране на тялото и ръцете. Той залага на неповторимите свойства на масло от карите и ще накара дамата, за която е предназначен подаръкът да сияе от щастие при получаването му. А удоволствието от употребата на козметичните продукти ще бъде още по-голямо. Богат каталог с още варианти на комплекти за тяло можете да откриете на https://makeup.bg/brand/433901/.

  • Вечна младост. Знаем, че тя е подвластна на времето, но има един подарък за жена, за който всеки би благодарил. Lancome Renergie е комплект от 4 части за лицето. Дневен и нощен крем, серум и околоочен продукт влизат в борба със стареенето. Активни формули с наличие на витамин C, ниацинамид, ферулова киселина, пребиотици и бифидобактерии заличават признаците на отминаващото време, като поддържат добра еластичност, намаляват интензитета на линиите, изсветляват петната и тъмните кръгове. 

Доза сладост в подаръка за жена

Не сме забравили и за релаксиращите процедури, с които всяка жена би искала да се поглези у дома. Точно по тази причина ви даваме няколко бонус идеи, които попадат в списък от топ 10 подаръци за жени, съставен след проучване. Сет от пяна за вана и шампоан с интензивни шоколадови нотки BingoSpa Chocolate Set би накарал всяка дама да се разтопи от удоволствие, докато се потапя във ваната. А какво е една класация без комплект, включващ аромат, достоен за истинска принцеса? Покажете ѝ, че е перфектна за вас с Marc Jacobs Perfect. Уханието на парфюмната вода и лосиона за тяло ще я обгърне във воал от нарцис, ревен, бадемово мляко, бял кедър и кашмеран. Съвършен баланс, който се пропива в кожата и се носи от нея дълго.

Всички изброени комплекти и още много идеи за подарък за жена можете да откриете в каталога на MAKEUP. Удоволствието от онлайн шопинг, с който да зарадвате скъпа за вас жена е само на един клик разстояние.

 
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Последни новини