От х:

Днес в x:

Три красавици от Хасковско и Кърджали ще участват на „Мис България“

Изображение 1 от 2

    Три красавици ще представят областите Хасково и Кърджали в националния конкурс „Мис България“, който ще се проведе на 10 септември в София, организиран от модна агенция „Интерсаунд“ с президент Ирина Папазова.

    Едната е 18-годишната Кристина Агова от Хасково, която е ученичка в СУ „Васил Левски“. Другата е 18-годишната Лин Лелцук, която ще бъде студентка в първи курс в Нов български университет. Третата е 22-годишната Елван Хамди от Кърджали, която ще е последна година студентка в Медицинския филиал в Хасково. Те бяха избрани на регионалния конкурс в Хасково на 19 май.

    По традиция на 7 септември момичетата ще заминат за хотелски комплекс в Банско, където в рамките на три дни ще репетират обща хореография, походка и артистично поведение, заяви регионалният мениджър на модната агенция в Хасково Адриана Добрева.

    Предходните години националният конкурс за красота се провеждаше през октомври. Тази година обаче за първи път ще е през септември заради новия партньор на модната агенция - френският продуцент, бизнесмен и мениджър бизнес развитие в „Ню Бояна Филм Студиос“ Гаел Санчес.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини