От х:

Днес в x:

Измамен разкри схемата на Боби Цанков

Измаменият в радио играта на Боби Цанков по радио „Спорт" Стоян Касъров разкри схемата на убития преди дни радиоводещ в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин".

Той обясни, че често е звънял, за да участва в играта. В деня преди да спечели, Боби Цанков му се е обадил и му е казал отговора на въпрос за 6000 лева. Предложението било да получи 3000 лева от печалбата. Касъров трябвало в ефир да се престори на изненадан. След играта се разбрали да се срещнат в пицария на бул."Витошка" и там Касъров да му даде парите.

"След като дадох парите, разбрах, че съм измамен. Видях го с какви хора се качи в джипа. Аз съм един от малцината, които успяха да си върнат парите", заяви още Касъров. Негов адвокат по делото е бил Пламен Бонев. По думите на Бонев, делото срещу Боби Цанков е стигнало до първа инстанция в Районния съд. Той е обвинен за измама в особено големи размери - 136 хил. лв. „За жалост делото ще бъде прекратено заради това, което се случи", заяви Бонев, цитиран от КРОСС.

Димитър Ходжев - Митьо Крика разказа в сутрешния блок на БТВ, че се познава с Боби Цанков от 5 години, но не са имали общ бизнес.

"Не сме говорили за бизнес и не сме говорили за заплахи. Над него има шеф. Това е някаква схема, в която той е бил пионката", заяви Ходжев. Той каза още, че познава Боби като харизматична личност, непарадиращ с парите си. По думите му, не е виждал Боби с охрана, освен на сватбата му.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини