От х:

Днес в x:

Джони Деп открит в безсъзнание в Будапеща

Джони Деп е бил намерен в безсъзнание в хотела си в Бъдапеща, където той е на турне със своята хард рок супергрупа Hollywood Vampires. Концертът на групата в Будапеща беше отменен в последния момент.

Според унгарския информационен бюлетин Blikk, Деп е пропуснал саундчека преди планирания концерт, но това не е създало никакви подозрения, тъй като това не се случва за първи път.

Източник на Blikk съобщи, цитиран от Aceshowbiz: „Всичко беше подготвено, сцената беше подготвена, екипът зад кулисите беше готов за партито. Дори не ми хрумна, че може да има проблем, особено след като членовете на групата бяха направили настройката на звука, която беше планирана за следобед.“

"Никой не се замисли повече за факта, че Джони Деп не е участвал, микрофонът му беше поставен от служител, но това не е необичайно за такива звезди. Всичко, което чухме е, че Деп е бил превъзбуден, дори не можел да напусне хотела. Чухме също, че са извикали лекар, за да види дали има нещо по-лошо с него от това просто да прекалява като рок звезда", добави източникът.

Групата в крайна сметка решила да отложи шоуто си поради сериозността на цялата ситуация и от загриженост за здравето на Джони Деп.

Hollywood Vampires е създадена от Джони Деп, който е ритъм китарист заедно с ветераните на хард рока Алис Купър, който е главният вокалист, и китариста на Aerosmith Джо Пери. Понастоящем в групата свири и от главния китарист на Alice Cooper Томи Хенриксън, който е и водещ, и ритъм китарист.

С групата също са свирили Кристофър Лий, Пол Маккартни, Дейв Грол и Джо Уолш.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини