От х:

Днес в x:

Сагата между Джони Деп и Амбър Хърд - и във филм

На 1 юни съдебните заседатели във Вирджиния постановяват, че Амбър Хърд е оклеветила Джони Деп в публикацията ѝ от 2018 г. за домашно насилие и малтретиране. Развръзката на сагата между бившата двойка донесе на потърпевшия повече от 10 милиона долара обезщетение. От своя страна Амбър получи 2 милиона долара в насрещен иск. Сега и двамата обжалват присъдите.

Изходът от процеса идва година и половина след като Деп загуби дело за клевета в Обединеното кралство срещу британския таблоид The Sun, който го нарече "бияч на съпруги". Лондонският съдия подкрепи твърденията на изданието като "по същество верни" и през март 2021 г. опитът на актьора да промени това решение се оказа провален.

Съдебната битка между двамата и бурната им връзка предизвикаха изключителни вълнения не само в средите на шоубизнеса. Едва ли изобщо има някой, който поне да не е чувал за случая. Не са малко и хората, които живо се интересуват от цялата история - и от началото до края я следяха.

И какъв по-добър повод прословутата сага да бъде увековечена - от филм, който ще носи името Hot Take: The Depp/Heard Trial.

В ролята на Джони Деп ще влезе Марк Хапка, докато Амбър Хърд ще изиграе Меган Дейвис.

Що се отнася до правния екип на бившата двойка, Мелиса Марти ще се превъплъти в ролята на адвоката на Деп - Камил Васкес, а Мери Кариг ще видим като адвоката на Хърд - Илейн Бредехофт.

Сценарият е дело на Гай Николучи, а на режисьорския стол сяда Сара Ломан.

За добавянето на Hot Take като част от заглавието си има основателна причина, уточнява пред People Адам Люинсън, главен директор по съдържанието на стрийминг платформата Tubi.

"С нашите партньори от MarVista, Tubi Original беше ускорено пуснат в производство, за да улови навременна представа за една история, станала част от културния дух на времето, рисувайки уникална картина на това, което милиони четяха в заглавията през лятото."

Премиерата на Hot Take: The Depp/Heard Trial е на 30 септември в Tubi.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини