От х:

Днес в x:

Måneskin като японско аниме в новото видео на "Timezone"

BEASTARS е популярна манга (японски комикс) от Пару Итагаки. Със своя уникален мироглед, в който съжителстват антропоморфни месоядни и тревопасни животни, а също така и със сложната психологическа драма, поредицата получи високо признание и е носител на много престижни награди. Анимето по комикса привлече фенове по целия свят.

Дамяно Давид от Måneskin е един от тях. Когато групата направи първия си концерт в Япония през август 2022 г., те срещнаха Итагаки-сенсей, който дойде на шоуто и донесе чисто нова илюстрация на членовете на групата с героите на BEASTARS като подарък.

В това музикално видео на песента “Timezone” от албума RUSH! главните герои на комикса - вълкът Легоши и заекът Хару, пресъздават любовната история въпреки всички предразсъдъци. Видеото е базирано на класически сцени на BEASTARS, взети от комикса, заедно с илюстрации, създадени наскоро от Пару Итагаки.

"Толкова сме щастливи, защото нашето сътрудничество с BEASTARS най-накрая излиза. Така че нашата музика ще се срещне с аниме работата. Много сме доволни от резултатите. И ние нямаме търпение да ви ги покажем. Наистина се надяваме, че ще се насладите", казват от Måneskin.

Пару Итагаки казва: "Бях дълбоко развълнуван и благодарен да видя произведенията [...]  да се прелива една след друга върху музиката на Måneskin. Надявам се видеото да се хареса на всички. Когато се върнете в Япония през декем".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини