От х:

Днес в x:

Арестуваха кърджалиец,наближил бившата си съпруга след забрана

За нарушена заповед за защита от домашно насилие 51-годишен е задържан в РУ-Кърджали. Късно снощи мъжът посетил жилището на бившата си съпруга, след като със съдебна заповед му е била наложена забрана да се приближава на по-малко от 50 метра. Работата по случая продължава сектор „Охранителна полиция“ в управлението с оглед на чл.296, ал.1 от Наказателния кодекс.

         Проверка за неизплатена издръжка е образувана в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 43-годишен кърджалиец не издължил определени по съдебен ред вноски в полза на непълнолетното му дете, като натрупаната до момента сума е около 4000 лв. Сектор „Охранителна полиция“ в управлението извършва проверката.

         Досъдебно производство за съставен и използван неистински частен документ е образувано в ОДМВР-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. Разследването е за представен фалшив трудов договор пред Териториалното поделение на НОИ, с който се удостоверява наличие на трудово правоотношение между жителка на областта и частна фирма. Сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и разследващ полицай продължават работата по досъдебното производство по чл.309, ал.1 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини