От х:

Днес в x:

27-годишен преби до смърт баща си

Окръжна прокуратура-Хасково привлече като обвиняем и задържа 27-годишен мъж за убийство на 71-годишния си баща в Димитровград, съобщиха от държавното обвинение.

На 23 март 2023 г. в Димитровград възникнал битов конфликт между двамата мъже. При спречкването синът нанесъл побой на баща си, в резултат на който му причинил телесни увреждания. Таткото бил настанен за лечение в болница, където почина на 26.03.2023 г.

По случая е образувано досъдебно производство, разследването по което се води от следовател и под надзора на Окръжна прокуратура-Хасково. Разпитани са свидетели, изискани са писмени материали и е назначена съдебно-медицинска експертиза.

А.Г. е бил задържан от органите на МВР за срок от 24 часа, а след привличането му в качеството на обвиняем по отношение на него е било постановено и задържането му за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

Предстои Окръжна прокуратура-Хасково да внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия А.Г.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини