От х:

Днес в x:

Младеж буйства и нарани полицаи при арест на бензиностанция в Хасково

18-годишен е задържан за арогантно поведение и нараняване на полицай в Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

На 18-и в 4 часа на бензиностанция на булевард „Съединение“ в Хасково, автопатрул е извършил проверка на лек автомобил Мерцедес. Негов водач бил младежът. Той не е представил на полицаите шофьорска книжка и контролен талон. Заради арогантното му отношение са му направени законни полицейски предупреждения, но той съзнателно продължил да им пречи. Последвало е задържането му, при което водачът е оказал съпротива и бутнал единия полицай, при което униформеният е получил контузия на лявата предмишница, оток и охлузвания на китката. Установени са достатъчно факти и обстоятелства за причиняване на телесна повреда на длъжностно лице при изпълнение на служебните му задължения.

Хасковлията е с полицейска мярка на задържане. По случая е заведено бързо производство.

Още едно бързо производство е стартирало в хасковското управление. То е срещу 31-годишен, заловен вчера на булевард „България“ в областния град да управлява Фолксваген след употреба на алкохол. Дрегерът отчел наличие на 1,99 промила в издишания въздух. Младежът от село Колец е задържан до 24 часа.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ру
    Румен
    52 -4
    11:42, 19 дек 2022
    Това леке" сигурно не е стъпил на земята в Районното за около 5 минути от бой на места където не личи. Поредния напушен гамен който се прави на мъж....
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини