От х:

Днес в x:

Задържаният за буйство при арест: Не съм бутал, удрял и обиждал полицаи

    „Не съм бутал, удрял и обиждал полицаи. Не съм се държал арогантно“. Това заяви 18-годишният Ерджан Раиф, който е бил арестуван на бензиностанция в Хасково за арогантно поведение при полицейска проверка. Днес той сам поиска да изкаже тезата си по случая.

    Ситуацията се разиграла на 18-и декември около 4 часа, когато пътувал с лекия си автомобил Мерцедес, заедно с 18-годишния си приятел Лъчезар Камбуров. Ерджан каза, че били тръгнали към София, за да купят строителни материали за фирмата на баща му Нури. Младежите казаха, че спрели до бензиностанция край булевард „Съединение“ до КАТ, за да си купят кафе. В този момент полицаите им извършили проверка. Ерджан заяви, че не си носил шофьорската книжка, за което му написали фиш, както и още 3 глоби – за липса на аптечка, пожарогасител и светлоотразителна жилетка. Поясни, че колата му била нов внос, с транзитни номера и не бил запознат с оборудването й вътре, за което е бил санкциониран.

    От Областната дирекция на МВР в Хасково обаче съобщиха тази сутрин, че младежът е имал арогантно отношение към униформените, които му направили законни предупреждения, но той съзнателно продължил да им пречи. „Последвало е задържането му, при което водачът е оказал съпротива и бутнал единия полицай, при което той е получил контузия на лява предмишница, оток и охлузвания в областта на китката. Установени са достатъчно факти и обстоятелства за причиняване на телесна повреда на длъжностно лице при изпълнение на служебните му задължения“, гласи съобщението от полицията.

    Хасковлията е бил арестуван за 24 часа и е бил освободен към 4 часа тази сутрин. Младежът каза, че първоначално не знаел за какво е бил задържан. Заяви, че разбрал от медиите днес, след като излязъл от килията.

    Той категорично отрича да е имал арогантно отношение към униформените и да ги е наранил. Твърди даже, че служителите на реда са се държали грубо с него и дори при ареста го притиснали към стената, което бе потвърдено от приятеля му Лъчезар, който заяви, че наблюдавал отстрани ситуацията и бил заплашван.

    Ерджан каза, че при натиска от полицаите е получил болки в крака, който бил опериран преди около месец заради скъсан менискус, тъй като миналата година участвал в сбиване, като по думите му е бил нападнат от връстник. Миналата вечер той подал сигнал на спешния телефон 112 за полицейско насилие. Възнамерява да води дело за полицейски произвол и насилие, като дори бил заплашван от униформените. Той самият заяви, че бил състезател по борба като имал медали от две републикански първенства и титла от престижен турнир.

    От МВР в Хасково заявиха, че при тях по случая няма подадена жалба от потърпевшия.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (10)

    • 1
      Зн
      Знаете ли кой съм аз ве
      152 -13
      17:43, 19 дек 2022
      Комплексиран селски тарикат ,разчитам на тати и евентуално неговите връзки в дуписето.Ква полиция ще ми се прави на интересна аз съм велик селски тъпак син на тъпи родители.знаете ли че едно телефонче и кФо става с полицая
    • 2
      Ня
      Някой
      99 -15
      18:18, 19 дек 2022
      Този пиклю ли се "дървил" на полицаите! Мале, мале, това момче което е т***е ми изглежда че е ученик в 8-ми клас! Щял да съди , аре бягай на село при овцете и козите....
      • Ба
        Баща му дава самочувствие
        102 -10
        18:41, 19 дек 2022
        Т*****а видял малко пари и станал велик
        Щом може един пикльо да се прави на интересен на органите на реда,предполагам и в училище с учителите се държи арогантно
        Това всичко идва от селското комплексарско поведение на родителя
        Хора възпитавайте децата си!!!!!
        Като този мухльо много се навъдиха,всичко идва от семейството
        Да ми беше син щях да поискам бухалка от полицая и да го потупам едно хубавчко
    • 3
      Му
      Мухльо
      83 -11
      19:01, 19 дек 2022
      Бил състезател по борба хахахах
      Мухльо мокър с дрехи 40 кила тежиш ли
    • 4
      Ал
      Алейдин и Хюсеин
      77 -8
      20:18, 19 дек 2022
      Абе дрисльо, кой си ти да се ежиш , на какво отгоре бе тъпо селско парче? Баща ти пък каква фирма има бе посерковец? За тютюня ли говориш бе миризлив ??????.
    • 5
      Мо
      Момченце
      70 -5
      20:23, 19 дек 2022
      Защо се правиш на интересен?!
      В другата статия пише ,че полицая е пострадал ( не мисля ,че му е под достойнството да лъже ,че е с хематом и то о т пикльо като теб)
      Няма се оправим докато полицията не почне с бухалки да налага такива пичлемета като теб
      Ясно в че се правиш на интересен но си жалък
    • 6
      На
      Нама такава държава
      41 -1
      20:59, 19 дек 2022
      Нали имат камери
    • 7
      Bl
      Blessings
      71 -4
      21:41, 19 дек 2022
      Боят е много полезно нещо. Ако навремето бащата на това селско парче му беше вкарал малко акъл в главата и го бе възпитавал, сега нямаше да си позволява такова поведение. Дъртия т****н е виновен, че не си възпитава сина.
    • 8
      Dz
      Dzakardo
      38 -1
      11:40, 20 дек 2022
      Ако в Турция посегне на жандармерията, дали знае каква ще му се случи?....
      • Hj
        hjgk
        5 -21
        11:45, 20 дек 2022
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини