От х:

Днес в x:

Заловиха 17-годишен кърджалиец в момент когато получавал поредната доза дрога

Досъдебно производство за опит за снабдяване с високорисков наркотик е образувано в ОДМВР-Кърджали. В хода на специализирана операция служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ установили вчера 17-годишен в момент, когато получавал метаамфетамин. Непълнолетният е задържан за срок до 24 часа. Работата продължава разследващ полицай.

Проверка за неиздължени издръжки е образувана в РУ-Кърджали с прокурорско постановление. 36-годишен мъж не изплатил на малолетното си дете месечни вноски, определени по съдебен ред, като до момента дължимата сума е около 7000 лв.  Изясняването на случая е възложено на сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

Проверка за измама е започната в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. По първоначални данни 42-годишен жител на Кърджали въвел в заблуждение 31-годишна жена и й причинил вреда в размер на 6500 лв. Сектор „Охранителна полиция“ в РУ-Кърджали продължава работата по случая с оглед на чл.209, ал.1 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини