От х:

Днес в x:

Светлина, красота и функционалност в обновения магазин на Недев ЕООД

    На 1 декември врати отвори обновения магазин за осветление и електроматериали на хасковската фирма Недев ЕООД. Обекта се намира на ул. „Македония“ 11.

    Магазина предлага богата гама решения от осветителни тела и аксесоари за вътрешно осветление, офис, градина, интериор, фасада, търговски обекти и LED осветление. Осветителните системи съчетават красота, функционалност и елегантност.

    По повод откриването на магазина посетителите ще могат да се възползват от отстъпка 20 % за електрически ключове, контакти, ел.табла и аксесоари за тях с марка Nilson. Офертата е валидна за целия месец декември.
    Недев ЕООД е изключителен представител за България на марката Nislon. В магазина може да се види цялата гама от електрически ключове, контакти, рамки и аксесоари за тях, които се открояват с оригинален дизайн, функционалност и голямо разнообразие от механизми. Артикулите са изработени от първична пластмаса с UV защита, сребро и мед в механизмите. Производителят прилага ефективна система за качество, която отговаря на изискванията на стандарта за изработка, с което всеки артикул се превръща в издръжлива и перфектно оформена част от интериора.
    В магазина се предлагат нови тенденции в осветлението на кристални, модерни и класически луни за таван, пендели, плафони, аплици, спотове, абажури, полилеи и празнично осветление. Все по- търсени са музикалните осветителни тела с МР3, управлявани дистанционно или чрез приложение, както тези с опция с три вида светлина.

     

    Видеа по темата

    Последни новини