От х:

Днес в x:

Димитровград ням за смърт в центъра. Удължават грипната? Преглед на печата

Вендета затри свекър, пише в заглавие над главата  „Новинар юг”. Четирима роми нагалат до смърт Митко Иванов в центъра на града, биячите и снахата арестувани, допълва изданието.

Удължават грипната, пише с въпросителна накрая в другото челно заглавие на първа страница в броя. Днес в София се решава дали да се удължи ваканцията.

Водата скача на 2.32 лв. За кубик от 1 декември, пише в акцента на втора страница. ДКЕВР ще се произнесе окончателно за цената на 30 ноември. Днес новият шеф на ВиК дава брифинг по темата.

15-годишна майка инсценира покушение, пише във водещия текст на 3 страница. Непълнолетната Таня Иванова от тополовградското село Българска поляна се почувствала пренебрегната от 16-годишния татко на детето си и инсценирала покушение срещу себе си, за да „заздрави връзката”.  

Ауди с гастарбайтери се помля и обърна тойота, пише още вестникът на криминалната страница. Става дума за вчерашната катастрофа на Е-80.

Стресът от кризата направи хасковлията импотентен. Това твърди в интервю за изданието д-р Величка Тенева, акушер-гинеколог.

Димитровград ням за смърт в центъра, извежда в заглавие над главата вчерашната драма „Хасковска Марица”. Никой от свидетелите на мелето в центъра не е позвънил в полицията, докато роми пребивали до смърт 53-годишния Митко Иванов, пише изданието.

Агентите на Короната шампиони по харч, пише в другия акцент на първа страница. Данните са от разсекретения договор с английската агенция. По него са платени 11 млн. лири.

Харчат безсмислени пари за борба с рака. Това е мнението на специалисти, които твърдят, че скъпите кампании за борба с коварното заболяване имат съмнителен ефект.

Мъж издъхна зад волана, труп на жена открит в парк, четем още в броя. 57-годишен шофьор на тир от димитровградското село Малко Асеново издъхнал на пътя. Няколко часа по-рано пък в парк „Пеньо Пенев” отново в Димитровград бил открит полуразложеният труп на 79-годишна жена.

Школата на Хасково като мъжкия тим – бере срамотии, пише в голям материал на цялата 4 страница. Темата е детско-юношеската школа на Ямача.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини