От х:

Днес в x:

Обявиха 11 места за лекари специализанти в МБАЛ -Хасково

В МБАЛ-Хасково определено лекарският състав се подмладява. В момента в клиниката работят рекорден брой специализанти и млади специалисти през последните 20 години.

11 места за лекари специализанти са обявени отново. По една свободна позиция има за специализация по анестезиология и интензивно лечение, хирургия, неврохирургияи по нервни болести. Едно е специализантското място и по образна диагностика. По две позиции има за специализанти по по очни болести, по ендокринология и болести на обмяната. Две са обявените места и за специализация в

АГ отделението на клиниката, което покрива целия регион на Хасково и скоро беше обновено в по-голямата си част със собствени средства на болницата.

Предстоящият конкурс за специализантските места ще се проведе по документи и чрез интервю-събеседване за проверка на теоретичните знания в областта на специалността, за която се кандидатства.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    То
    Точен
    0 0
    23:44, 17 ное 2022
    Кой ще Ви работи за тези стотинки най много да вземе специалност и да Ви каже довиждане. Някогашната МБАЛ в момента е с затихва щи функции и все по мекъдарен персонал
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини