От х:

Днес в x:

В Хасково наградиха победителите в конкурса „С очите си видях бедата“

    Авторите на най-добрите рисунки бяха наградени за участието си в областния етап на международния конкурс за детска рисунка „С очите си видях бедата“.

    Грамотите бяха връчени днес във фоайето на Младежкия център в Хасково, където са подредени творбите.

    Наградите връчиха началникът на Регионалното управление на образованието в Хасково Веселина Павлитова и инспектор Тенчо Атанасов от противопожарната служба в Хасково. Те поздравиха участниците в конкурса и им пожелаха да продължават да творят.

    Младите художници бяха разпределени в 3 категории – общообразователни училища, специализирани училища за изобразително изкуство и школи, деца в неравностойно положение и деца със специални образователни потребности. Възрастовите групи също бяха 3 – от 7 до 10 г., от 11 до 13 г. и от 14 до 18 г.

    На първо място в отделните категории и възрастови групи са класирани: Живка Красимирова на 10 г. от ОУ „Пенчо Славейков“ в Димитровград, Ата Ферат на 12 г. от ОУ „Христо Ботев“ в село Войводово, Димитринка Дашев на 7 г. от НУ „Захари Стоянов“ в Любимец, Ева Твапаням на 12 г. от школа „Колорит“ към читалище „Заря“ в Хасково, Елиз Серафимова на 15 г. от школа „Колорит“, Мартин Митев на 10 г. от школа „Колорит“, Мирослав Тодоров на 13 г. от ОУ „Алеко Константинов“ в Димитровград, Нургюл Халил на 16 г. от СУ „Св. Климент Охридски“ в Стамболово и Цеца Петрова на 15 г. от ЦСОП „Стефан Василев“ в Димитровград.

    Отличените творби ще бъдат изпратени за участие в заключителния етап на конкурса „С очите си видях бедата“, резултатите от който трябва да станат ясни до края на юни.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Бе
      Без промяна
      9 -3
      13:04, 23 май 2022
      Едни и същи хора, едни и същи конкурси, награди, грамоти и др. Едни и същи шефове и наградените май са едни и същи?!
      • Ел
        Елате ни вижте
        6 -5
        13:25, 23 май 2022
        Нищо ново... Показност и фасони...... 😅Браво на децата за участието
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини