От х:

Днес в x:

3-годишната Блъки си търси нов стопанин

Стопаните на 3-годишната питбулка Блъки й търсят нов дом. Те са от Хасково, но се местят да живеят в друг град и затова искат да намерят ново семейство на своята любимка. Блъки е на 3 години и половина и за породата си има доста благ характер. В блока, където живее, дори се шегуват заради кротостта й, че в предишния си живот вероятно е била коте.

Собственичката й Катя Русева казва за нея, че е много добра и е като манекенка. Обича да позира и да я снимат. Любима част от деня й са разходките навън.

„Блъки е кучето на сина ми, който обаче замина преди година за чужбина и нямаше как да вземе със себе си. Сега и аз се местя да живея в друг град и ми е доста трудно на поддържам разходките на Блъки, затова решихме да я подарим. Надявам се, че ще намерим добри стопани на нашата любимка-грижовни и енергични хора, които да я обичат и да се отнасят към нея с внимание“, казва Катя Русева. Желанието им да я подарят и да се запознаят лично с хората, които ще припознаят Блъки за свой домашен любимец, вместо да я оставят в приют за осиновяване, е продиктувано от това, че искат да са уверени, че тяхната любимка ще попадне при добри стопани.

Само часове, след като разказахме историята Блъки, развръзката за нея е с щастлив край и тя вече и при новите си стопани и в новия си дом. Нейният  нов приятел е момченце на 6-години. Семейството му и преди е имало домашен любимец питбул.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ма
    Мария
    11 0
    13:35, 23 мар 2022
    Първо е кастрирайте,ако толкова сте загрижени,за да сте сигурни,че няма да се използва за разплод...
    • То
      то да е само до кастрацията.
      19 -2
      13:48, 23 мар 2022
      Синът взел, отишъл в чужбина. Катя отива в друг град, кучето отива незнайно къде.
      Защо бе хора не проумеете, че преди да вземете домашен любимец трябва прецените дали сте готови да се грижите за него докато умре - да го вземете в чужбина, в друг град, в друго жилище, да го лекувате когато е болно, колкото и да коства това като пари. Всички научни изследвания показват, че кучето има интелект на 2 годишно дете и че освен инстинкти е най-социалното животно. А сега си представете, как изоставяте 2 годишно дете, защото просто се местите в друг град. Изоставяте го на случайни хора, които не познавате. А опцията ви за приют е направо извратена. Домашно куче в нашите приюти е обречено на огромно страдание и гибел. Не Ви разбирам! Но се надявам, някой ден, някой, да се отнесе и с вас така.
    • Ня
      някои породи
      3 -3
      14:23, 23 мар 2022
      трябва да с забранят.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини